AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan öldürmek

Kahve falında kaplan öldürmek

Kahve falında kaplan öldürmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında kaplan öldürmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Kahve falında kaplan öldürdüğünü görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplan tarafından öldürülmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalettir.

Kahve falında kaplanın öldüğünü görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bengal kaplanı görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işarettir.

Kahve falında kaplan yavrusu sevmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplanla oynamak zararın telafi edileceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kaplanın saldırdığını görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir