AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kapıdan girmek

Kahve falında büyük kapıdan girmek

Kahve falında büyük kapıdan girmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, maddi olanaklarının artacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kapıdan girmek gördüyseniz:

  • Evde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında büyük kapıdan girmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında büyük bir kapıdan içeri girmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıdan girmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında üniversite kapısından girmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kapıdan eve girmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapısız tuvalete girmek büyük tartışmalar yaşayacağına, de rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir