AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıdan girmek

Kahve falında kapıdan girmek

Kahve falında kapıdan girmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sorunlarının biteceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kapıdan girmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sızlanarak veya ağlamaklı sorular sormanız, istediğiniz cevapları alamamanıza neden olabilir.

Kahve falında büyük kapıdan girmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite kapısından girmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında açık kapıdan girmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapısız tuvalete girmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işarettir.

Kahve falında cennetin kapısından girmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, iyi hissedileceğine işaret eder.

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir kapıdan içeri girmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara yorulur.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir