AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük insanı küçük görmek

Kahve falında büyük insanı küçük görmek

Kahve falında büyük insanı küçük görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, geçim derdi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük insanı küçük gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Kahve falında büyük insanı küçük görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük büyük balık görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Kahve falında küçük ve büyük yılan görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında büyük birini küçük görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, aradığı çareleri bulacağına yorulur.

Kahve falında büyük küçük balık görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında büyük ve küçük abdest görmek hep dinç ve genç kalacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir