AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük birini küçük görmek

Kahve falında büyük birini küçük görmek

Kahve falında büyük birini küçük görmek iç huzurunun yerinde olacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük birini küçük gördüyseniz:

  • Olaylar sizi işlemez hale getirebilir.

Kahve falında küçük ve büyük köpek görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük büyük yılanlar görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük küçük balık görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında büyük ve küçük abdest görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük birinin küçüklüğünü görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek başarıya giden yollarını açacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir