AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, neşesine kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulur.

Kahve falında büyük ve küçük abdest görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında altına küçük abdest yapmak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altına küçük abdestini yapmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete küçük abdest yapmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette küçük abdestini yapmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük abdest yapmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir