AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ve küçük abdest görmek

Kahve falında büyük ve küçük abdest görmek

Kahve falında büyük ve küçük abdest görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük abdest gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak başarısızlığa düşeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük ve küçük abdest görmek işlerin ters gideceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak garanti olacak bir yer edineceğine, yeniden bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük abdest yaptığını görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete küçük abdest yapmak zor bir durumda kalacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalete küçük abdestini yapmak tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında altına küçük abdest yapmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya yorulur.

Kahve falında başkasının küçük abdest yaptığını görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir