AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük faresi görmek

Kahve falında büyük faresi görmek

Kahve falında büyük faresi görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, işlerini yoluna koyacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında büyük faresi gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir fare öldürmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah bir fare görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işarettir.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük fare yakalamak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük bir fare görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ruhen rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük fare görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir