AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda kendini görmek

Kahve falında duvarda kendini görmek

Kahve falında duvarda kendini görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sürekli yerinde sayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda kendini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında tuğladan duvar görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarın üstüne çıkmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, onurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarında karınca görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında duvar üstünden atlamak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dökük duvar görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, kazancının günden güne düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabe duvarını öpmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarı ıslak görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir