AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor duvar görmek

Kahve falında mor duvar görmek

Kahve falında mor duvar görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında mor duvar gördüyseniz:

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Kahve falında mor renkli duvar görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk duvar görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mor duvar görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında mor renkli kumaş görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mor renk araba görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor yatak örtüsü görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalet eder.

Kahve falında mor şapka görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor taşlı yüzük takmak istediği herşeye sahip olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir