AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda saat görmek

Kahve falında duvarda saat görmek

Kahve falında duvarda saat görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında duvarda saat gördüyseniz:

  • Sürekli karşınıza gelen sorunlar bir kez daha yüzünü gösterebilir.

Kahve falında duvar saati görmek edilen duaların kabul edileceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antika duvar saati görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kişinin rahat nefes alacağına yorulur.

Kahve falında duvar saati ayarlamak kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında duvara saat asmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında duvar saat hediye almak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalet eder.

Kahve falında duvar saati almak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yeniden can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar saati hediye etmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, aile hayatının bozulacağına inanılır.

Kahve falında duvarda saat görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir