AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çocuğunu küçük görmek

Kahve falında büyük çocuğunu küçük görmek

Kahve falında büyük çocuğunu küçük görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ağız tadının da kaçacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük çocuğunu küçük gördüyseniz:

  • Yaşam tazınızın bazı bölümlerinin yenilenmesi gerektiğini fark etmenizi sağlayacak olaylar yaşanabilir.

Kahve falında büyük çocuğu küçük görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında büyük çocuğunu küçük görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu öpmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında büyümüş çocuğun küçüklüğünü görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında küçük bir çocuğu kucağına almak mal veya dünyalığına gelecek zarara, maddi açıdan ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğa yemek yedirmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, rakiplerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun küçüklüğünü görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir