AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğa yemek yedirmek

Kahve falında küçük çocuğa yemek yedirmek

Kahve falında küçük çocuğa yemek yedirmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, mevki makam sahibi olunacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında küçük çocuğa yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında küçük çocuğa yemek yedirmek mutluluk bulacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu yemek yedirmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğa yemek yedirmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, ele geçecek haram mal ve paraya işaret eder.

Kahve falında bir çocuğa yemek yedirmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna yemek yedirmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa yemek yediğini görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğa yemek yedirmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna yemek yedirmek harama göz dikmeyeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir