AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun küçüklüğünü görmek

Kahve falında kendi çocuğunun küçüklüğünü görmek

Kahve falında kendi çocuğunun küçüklüğünü görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, hem de çok üzüleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, insanlarla bir araya geleceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çocuğunun küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür.

Kahve falında küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğu kucağına almak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işarettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğu kurtarmak hem itibar edineceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine inanılır.

Kahve falında küçük erkek çocuğa sarılmak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu sevmek mutlu günler göreceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir