AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir çocuğu kucağına almak

Kahve falında küçük bir çocuğu kucağına almak

Kahve falında küçük bir çocuğu kucağına almak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir çocuğu kucağına almak gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında küçük bir çocuğu kucağına almak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğu kucağına almak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu kucağında görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına aldığını görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında taşımak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğu kucağa almak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir