AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çocuğu küçük görmek

Kahve falında büyük çocuğu küçük görmek

Kahve falında büyük çocuğu küçük görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, saygı göreceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük çocuğu küçük gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacak yoldan ayrılmayın.

Kahve falında büyük çocuğunu küçük görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük çocuğu küçük görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, üçüncü gözünün açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu küçük görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğunun olduğunu görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğun düştüğünü görmek sorunların yakında son bulacağına, öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında küçük erkek çocuğu yıkamak sıkıntılarını atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir