AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çişini yaptığını görmek

Kahve falında büyük çişini yaptığını görmek

Kahve falında büyük çişini yaptığını görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, hayatının bir anda renkleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük çişini yaptığını gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Kahve falında büyük çişini yaptığını görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, patron koltuğuna geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altına büyük çişini yapmak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında büyük çiş yapmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında büyük çiş yaptığını görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiş kaka görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiş yapan bebek görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendine çiş yapmak küslerin barışacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir