AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük cinsi münasebet görmek

Kahve falında büyük cinsi münasebet görmek

Kahve falında büyük cinsi münasebet görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, saygınlığının artacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında büyük cinsi münasebet gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Kahve falında büyük cinsi münasebet görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında erkekle cinsi münasebet görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak zor zamanların sona ereceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak maddi açıdan rahat edileceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvanla cinsi münasebet görmek yeni alanlara yöneleceğine, işsiz kalmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir