AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük camiye girmek

Kahve falında büyük camiye girmek

Kahve falında büyük camiye girmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, mutluluğunun daim olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük camiye girmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle iş birlikleri yapabilir, alışılmadık yerleri ziyaret edebilir veya ilginç kişilerle fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

Kahve falında büyük camiye girmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir camiye girmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camii tuvaletine girmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiye girmek ve namaz kılmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında camiye ayakkabıyla girmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camii ye girmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, aile hayatına adım atılacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikle camiye girmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, darlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kapısından girmek haneden birinin ayrılacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir