AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii tuvaletine girmek

Kahve falında camii tuvaletine girmek

Kahve falında camii tuvaletine girmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kötü günler geçireceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında camii tuvaletine girmek gördüyseniz:

  • Belli haberlere veya bilgi akışına bağlı olarak bazı hareketlerinizi şekillendiriyor ya da bazı şeylerin önünü kapatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında camii tuvaletine girmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami tuvaleti görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caminin tuvaletini görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında caminin tuvaletini temizlemek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalettir.

Kahve falında camiye tuvaletini yapmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, emellere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin içinde tuvalet görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında cami tuvaleti temizlemek anne ve baba duası alınacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında camii tuvaleti görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, kararlar alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir