AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir camiye girmek

Kahve falında büyük bir camiye girmek

Kahve falında büyük bir camiye girmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, en pahalı evlerde oturacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir camiye girmek gördüyseniz:

  • Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.

Kahve falında büyük bir camiye girmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük camiye girmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle camiye girmek psikolojik olarak düzeleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adetliyken camiye girmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye girmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında cuma namazı için camiye girmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cünüp iken camiye girmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenabet camiye girmek başarıdan başarıya koşacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir