AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii ye girmek

Kahve falında camii ye girmek

Kahve falında camii ye girmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camii ye girmek gördüyseniz:

  • Belli konularda faydasını görebileceğiniz bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında camiye abdestsiz girmek küfürlü söze, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında gelinlikle camiye girmek kafa olarak daha rahat edileceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle camiye girmek işe başlanacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camiinin içine girmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayla camiye girmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında cami avlusuna girmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenabet camiye girmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında cami kapısından girmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir