AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle camiye girmek

Kahve falında gelinlikle camiye girmek

Kahve falında gelinlikle camiye girmek sevilen bir kişi olunacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle camiye girmek gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza dair ipuçları yavaş yavaş kendini gösterebilir.

Kahve falında gelinlikle camiye girmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle camiye girmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdestsiz camiye girmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camii ye girmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, maddi gücünün de daimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami bahçesine girmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiinin içine girmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine inanılır.

Kahve falında caminin içine girmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle camiye girmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir