AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın halat görmek

Kahve falında altın halat görmek

Kahve falında altın halat görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bir konuda destek alacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın halat gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Kahve falında altın halat görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halata tutunmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında halatla sallanmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halat çözmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında halat çekmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde halat görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında gemi halat görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halatla tırmanmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir