AnaSayfa / Genel / Kahve falında halat çözmek

Kahve falında halat çözmek

Kahve falında halat çözmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halat çözmek gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında halat çözmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında halatla inmek büyük kazançlar sağlanılacağına, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halat bağlamak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında denizde halat görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiyi halatla çekmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çelik halat görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında halatla sallanmak yeni yerler göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halat köprü görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, çirkin bir iş yapmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir