AnaSayfa / Genel / Kahve falında halatla tırmanmak

Kahve falında halatla tırmanmak

Kahve falında halatla tırmanmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halatla tırmanmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında halatla tırmanmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halatla uçmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, dertlerine derman arayacağına inanılır.

Kahve falında halatla bağlanmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın halat görmek hayırla yad etmeye, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında gemi halat görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına inanılır.

Kahve falında beyaz halat görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemi halatı görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında denizde halat görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir