AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzden boynuz yemek

Kahve falında öküzden boynuz yemek

Kahve falında öküzden boynuz yemek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına yorulur.

Kahve falında öküzden boynuz yemek gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Kahve falında öküzden boynuz yemek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu öküz görmek dileklerinin kabul olacağına, yoksulluğa delalettir.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek mesleğindeki başarısının artacağına, kulluk derecesinin artmasına rivayet eder.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında öküz boynuzu görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında boynuz yemek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküz eti yemek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir