AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz boynuzu görmek

Kahve falında öküz boynuzu görmek

Kahve falında öküz boynuzu görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküz boynuzu gördüyseniz:

  • Bazı konularda bahane üretmeniz veya bazı şeyleri niçin yapamayacağınız üzerine nedenler sıralamanız gerekmiyor.

Kahve falında boynuzlu öküz görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında öküzden boynuz yemek şansın ve kısmetin açık olacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında öküz boynuzu görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet eder.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına inanılır.

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu deve görmek gönlünün ferahlayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir