AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük boynuz görmek

Kahve falında büyük boynuz görmek

Kahve falında büyük boynuz görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, evleneceğinize, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında büyük boynuz gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler kendi hikayelerinin dinlenmesini istiyorlar.

Kahve falında büyük boynuz görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında büyük boynuzlu koç görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu hayvan görmek verimli işlere gireceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu inek görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuz takmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine yorulur.

Kahve falında tek boynuzlu hayvan görmek başarıya giden yollarının açılacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir