AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük boynuzlu koç görmek

Kahve falında büyük boynuzlu koç görmek

Kahve falında büyük boynuzlu koç görmek istediği gibi hareket edeceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük boynuzlu koç gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyleri bir öncelik sırası takip ederek yerine getirmeniz durumunda daha fazla başarı elde edebilirsiniz.

Kahve falında büyük boynuzlu koç görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında boynuzsuz koç görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yükünün azalacağına delalet eder.

Kahve falında koç boynuzu görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında koç boynuzu kesmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında boynuzlu koç kafası görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu koç görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir