AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek boynuzlu hayvan görmek

Kahve falında tek boynuzlu hayvan görmek

Kahve falında tek boynuzlu hayvan görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, nazara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tek boynuzlu hayvan gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Kahve falında tek boynuzlu hayvan görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tek boynuz görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına tabir olunur.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalettir.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir