AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük ve büyük köpek görmek

Kahve falında küçük ve büyük köpek görmek

Kahve falında küçük ve büyük köpek görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, ağız tadının kaçacağına, iyi geçiminin biteceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük ve büyük köpek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Kahve falında büyük ve küçük köpek görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük ve büyük köpek görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük ve küçük altın görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir küçük bir büyük yılan görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ve küçük yılan görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında küçük büyük balık görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük ve büyük yılan görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir