AnaSayfa / Genel / Kahve falında veli kabri görmek

Kahve falında veli kabri görmek

Kahve falında veli kabri görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, bütçesinin daralacağına inanılır.

Kahve falında veli kabri gördüyseniz:

  • Ummadığınız konularda önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında veli kabri görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine inanılır.

Kahve falında veli kul görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında veli olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında bir velinin elini öpmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kendi işini açacağına rivayet eder.

Kahve falında halid bin velidi görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında veli zat görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, zorluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacı bektaşi veli görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir