AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir tır görmek

Kahve falında büyük bir tır görmek

Kahve falında büyük bir tır görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir tır gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Kahve falında büyük tır görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir tır görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında tır kazası görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tır şöförü olduğunu görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek doğru adımlar atacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında tırın devrilmesini görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında biri tarafından tırmalanmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir