AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tır görmek

Kahve falında büyük tır görmek

Kahve falında büyük tır görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük tır gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Kahve falında büyük tır görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kazancının da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir tır görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tır sürmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kedi tırmalaması görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında uçan tır görmek kazancında da artış meydana geleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalettir.

Kahve falında devrilmiş tır görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşya yüklü tır görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir