AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaya görmek

Kahve falında kaya görmek

Kahve falında kaya görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, güven kaybı yaşanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, iş kaybı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kaya gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya yükler söz konusu olabilir ya da başkalarından çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında deniz ve kayalık görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayaların yıkıldığını görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kaya görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaya üzerine çıkmak eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayaların koptuğunu görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kaya balığı görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalıktan geçmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalet eder.

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir