AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun karpuz satmak

Kahve falında kavun karpuz satmak

Kahve falında kavun karpuz satmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, zararını tamamen kapatacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, çok hayırlı adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında kavun karpuz satmak gördüyseniz:

  • Sizi yoran bazı iş, düzenleme veya programlar sona ererse, endişelenmeyin.

Kahve falında kavun karpuz satmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun yemek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında kavun karpuz almak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında karpuz kavun ekmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında karpuz ve kavun görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına işaret eder.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya işaret eder.

Kahve falında kavun karpuz dağıtmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinde başarılı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir