AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir dükkan görmek

Kahve falında büyük bir dükkan görmek

Kahve falında büyük bir dükkan görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir dükkan gördüyseniz:

  • Evli veya bir şekilde birbirine bağlı kişiler ilişkileri içerisinde kendilerini daha güvende hissedebilirler.

Kahve falında büyük dükkan görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük bir dükkan görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, bahtın açılacağına işaret eder.

Kahve falında dükkan değiştirmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına alamet eder.

Kahve falında bakkal dükkanı açmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkan komşusunu görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında emlak dükkanı görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında çamaşır dükkanı görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kundura dükkanı görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir