AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan komşusunu görmek

Kahve falında dükkan komşusunu görmek

Kahve falında dükkan komşusunu görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında dükkan komşusunu gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya dinledikleriniz bundan sonra atacağınız adımlarda size faydalı olabilir.

Kahve falında dükkan komşusu görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun dükkanını görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan komşusunu görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanın kapısını açmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki dükkanı görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediyelik eşya dükkanı görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına işaret eder.

Kahve falında dükkan taşımak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında dükkanı açık görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir