AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük dükkan görmek

Kahve falında büyük dükkan görmek

Kahve falında büyük dükkan görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı inanılır.

Kahve falında büyük dükkan gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili konularda sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

Kahve falında büyük dükkan görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir dükkan görmek dış ticarete atılacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine alamet eder.

Kahve falında kiralık dükkan görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, başarılarının kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında deri dükkanı görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir dükkanın yandığını görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında boş dükkan görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında beyaz eşya dükkanı görmek kısmetlerinin kapanacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saatçi dükkanı görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir