AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu dereye düşmek

Kahve falında boklu dereye düşmek

Kahve falında boklu dereye düşmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında boklu dereye düşmek gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında boklu dereye düşmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında boklu dere görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında derede boğulan birini görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına tabir olunur.

Kahve falında derede birinin boğulduğunu görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında derede boğulan birini kurtarmak sık sık alışverişe gidebileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine yorulur.

Kahve falında derede boğulmak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına işaret eder.

Kahve falında derede boğulmaktan kurtulmak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, acı veren durumların vuku bulacağına inanılır.

Kahve falında derede boğulduğunu görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir