AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi dere görmek

Kahve falında mavi dere görmek

Kahve falında mavi dere görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, fesada bulaşacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında mavi dere gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Kahve falında mavi dere görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi akan dere görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dere ve köprü görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında evin önünde dere görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında dere kenarında olduğunu görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında akan su dere görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında dere kenarında ağaç görmek iyi geçineceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dereden akan su görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, zamanının boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir