AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük akarsu görmek

Kahve falında büyük akarsu görmek

Kahve falında büyük akarsu görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük akarsu gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında büyük akarsu görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir akarsu görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine alamet eder.

Kahve falında akarsuda el yıkamak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsu üzerinde yürümek çok büyük mutluluklar duyacağına, keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda yılan görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, hayallerinin yıkılacağına işarettir.

Kahve falında akarsuda yüzünü yıkamak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda balık tutmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsu içinde yılan görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir