AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamla evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiği adamla evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiği adamla evlendiğini görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği adamla evlendiğini gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında sevdiği adamla evlenmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği adamla evlendiğini görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, insan sevindireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin adamla evlenmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla evlendiğini görmek sermaye kaybedeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel adamla evlenmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi adamla evlenmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık adamla evlenmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Kahve falında başka adamla evlenmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir