AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir adamla evlenmek

Kahve falında yabancı bir adamla evlenmek

Kahve falında yabancı bir adamla evlenmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Paylaşımcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir adamla evlenmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yabancı adamla evlenmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı genç adam görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde yabancı adamlar görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yabancı adam görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak sıkıntılarının hafifleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yabancı bir adamla uyumak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir