AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük binadan atlamak

Kahve falında büyük binadan atlamak

Kahve falında büyük binadan atlamak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında büyük binadan atlamak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerlere ziyaret gerçekleştirmeniz yeni fırsatların yolunu açabilir.

Kahve falında büyük binadan atlamak tatsız sözlerin de unutulacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binalardan atlamak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında binaların üzerinden atlamak büyük hatalar yapacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına alamet eder.

Kahve falında binadan aşağı atlamak işlerinin çoğalacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binadan binaya atlamak üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında binanın üstünden atlamak kendisi ile baş başa kalacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan atlamak kötü yola sapmayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir