AnaSayfa / Genel / Kahve falında binalardan atlamak

Kahve falında binalardan atlamak

Kahve falında binalardan atlamak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, başarı elde edeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kötü noktalara geleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet eder.

Kahve falında binalardan atlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olayların akışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Kahve falında binadan atlamak onların mutlu haberlerini alacağına, birlikte bazı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binadan aşağı atlamak yakın zaman içinde kazancının artacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek binadan binaya atlamak sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binalardan atlamak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ana baba sözü dinlemeye yorulur.

Kahve falında yüksek binadan atlamak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında binadan atladığını görmek onu alkışlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin binadan atladığını görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına inanılır.

Kahve falında binanın üstünden atlamak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir