AnaSayfa / Genel / Kahve falında binaların üzerinden atlamak

Kahve falında binaların üzerinden atlamak

Kahve falında binaların üzerinden atlamak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, kalabalıktan uzak olacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında binaların üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz sorumluluklarınızı telafi yoluna gidebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir binadan atlamak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında çok yüksek binadan atlamak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında büyük binadan atlamak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan binaya atlamak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında binaların üzerinden atlamak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binanın üstünden atlamak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında binadan binaya atlamak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binadan atladığını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir