AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bıçak görmek

Kahve falında büyük bıçak görmek

Kahve falında büyük bıçak görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, parasını dikkatli harcayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bıçak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında büyük bıçak görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük bıçak görmek güzel ameller işleyeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla balık kesmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini bıçakla kesmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak çekmek görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçak çatal kaşık görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet eder.

Kahve falında birini bıçakla öldürdüğünü görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında birine bıçak verdiğini görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir