AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bıçakla öldürdüğünü görmek

Kahve falında birini bıçakla öldürdüğünü görmek

Kahve falında birini bıçakla öldürdüğünü görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında birini bıçakla öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında bıçakla insan öldürmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin bıçaklanıp öldüğünü görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında adamı bıçaklayarak öldürmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında adam bıçaklayıp öldürmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, helal rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bıçaklanarak öldüğünü görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçaklanıp öldüğünü görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla birini öldürmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında birini bıçaklayıp öldürmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir